Referenser


Jag började gå hos Iréne då jag fått diagnosen Meuniérs sjukdom. Varje vecka innan fick jag ordentlig yrsel, illamående och tinnitus. En eller två dagar i veckan var jag hemma från jobbet och kunde inget göra. Allting tog väldigt mycket energi. Redan efter fjärde behandlingen hos Iréne försvann alla symtomen av sjukdomen, förutom en hörselnedsättning på ena örat. Jag är imponerad över att allt löste sig så fort och bra. Stort tack för hjälpen Iréne! ”

Kenneth, Tibro


Fler referenser…


”Jag vill bara tacka dig för jag mår så bra, har fått ett lugn inom mig och jag röker inte längre. Tack!”

Pia Svensson


”Akupunktur har hjälpt mig med diverse krämpor, som astma, allergi, dåligt immunförsvar.

Ett exempel: fick allergiska utslag på hela kroppen, läkarna stod frågande, för Iréne tog det någon minut att få fram vad det var. Fick behandling, sedan tog det bara någon dag, så var det borta. Det bästa jag gjort är att gå på regelbundna behandlingar hos Iréne.”

Marianne, Moholm


”Iréne Johansson har en alldeles unik begåvning för att se hela människan. Den hjälp jag har fått av henne är ovärderlig.”

Lena, Töreboda


Jag är en 32-årig kvinna som sedan i tonåren har haft problem med ångest och depressioner. Mot depression äter jag mediciner och även mot ångesten när den är som värst. I somras mådde kände jag av en kraftigt ökad ångest och då jag inte bara ville öka min medicinering (då jag blir mycket trött av dessa) tog jag kontakt med Iréne.

Redan veckan därpå fick jag min första behandling. Jag kände av behandlingen direkt och hade min första ångestfria dag på flera månader. Efter första behandlingen höll effekten i sig i ungefär 24 timmar, efter andra behandlingen i två dagar och sedan efter 6:e var jag ångestfri i en hel vecka.

Jag gick på min sista behandling för ungefär en månad sedan och jag är fortfarande besvärsfri. Jag kan verkligen rekommendera ic akupunktur.

Maria, Skövde


”Första gången jag träffade Iréne hade jag en besvärlig pollenallergi. Den påverkade mig med en otrolig trötthet under vår och sommar. Då jag inte blev hjälpt av vanliga allergimediciner och eftersom jag blev för sjuk av hyposensibilisering sökte jag efter andra alternativ. Jag kom i kontakt med Iréne och bestämde mig för att pröva kinesisk akupunktur.

Efter tre behandlingar kände jag av en stor förbättring. Tröttheten var nästan helt borta, och efter ytterligare några behandlingar var den helt borta. Jag behöver inte heller använda några mediciner. Nu går jag kvar hos Iréne med längre mellanrum för att ”underhålla” min hälsa.”

Anna, Skövde
IC AKUPUNKTUR
Akupunktör Iréne Johansson


Haga 42, Beateberg, Moholm, telefon: 0730 55 33 93